Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



onsdag 27 oktober 2010

Nestle Godnatt Mild Havre Välling

har jag fått äran att Buzza och använda själv. Denna välling är från 6 månader. Eftersom Amanda är 7 månader tyckte jag det var perfekt att introducera välling för henne. Hon vill inte släppa amningen helt. På natten får jag amma henne en hel del men det är egentligen bara då jag fortfarande ammar henne. Vällingen har vi gjort till en rutin nu varje kväll. I början var hon väldigt skeptisk mot vällingen men nu dricker hon nästan upp all välling som är i flaskan. Jag tycker om att mina barn dricker välling, eftersom det skapar rofyllda stunder och jag vet att de somnar mätta. Benjamin är 2 1/2 år och han dricker fortfarande välling innan han ska somna, jag kommer definitivt låta honom göra det så länge han själv önskar det.

Jag kan  och vill rekommendera Nestle Godnatt Mild Havre Välling till andra föräldrar och deras barn  eftersom jag tycker det är ett tryggt val.

När ska denna förkylning ta slut...

... Benji och Mandy är fortfarande förkylda. Amanda har en riktigt jobbig hosta, jag tycker så synd om henne. Benji är med fortfarande förkyld men inte alls som innan. Så imorgon är det dagis dax för honom.

I måndags kom Benjis & Mandys farmor och farfar hit och passade dem. Det är verkligen jätteskönt med att få avlastning :) Tusen tack för att ni hjälpte mig. Först på morgonen klippte jag och slingade håret på Studio Saga. Kajsa som klipper mig är superduktig tycker jag. Sen på eftermiddagen var jag på KK i Lund och träffade en läkare som gjrde en undersökning och en liten operation av min förlossningskada. Så nu kan jag lämna det bakom mig, förhoppningsvis, pust :)

Igår var min kompis Camilla här på besök :)

Idag var Mandy på VC för att vi ville se så att hon inte behövde penicillin. Det skulle hon inte behöva sa läkaren.

Det har regnat precis heeeeeela dagen men till sist stod jag inte ut att vara inne så jag och Benji tog en kvällspromenad. Det är mysigt att få ensamtid med Benji ibland :)

Nej nu ska jag snart sova.

Ha det så bra! KRAM Sara

Ni som brukar handla på Nelly.com...

... passa på att shoppa på deras hemliga rea :)

Nu ska Big Brother börja igen...

... ska man bli lika beroende att sätta sig framför tv:n varje dag igen. Det var nägra år sedan Big brother sändes men det känns som igår. Jag vet iaf att mitt liv såg ganska annorlunda ut när jag var som besatt av denna dokusåpa. Då var jag sambo och bodde i lgh i Malmö. Nu bor jag på landet i hus och är tvåbarnsmamma och fortfarande sambo :)En stor skillnad är iaf att man har inte samma tid sm då. Men jag måste absolut börja se Big Brother när det börjar för attse om jag fortfarande gillar konceptet. Kanske har jag blivit för gamma?!? hihi :)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8029632.ab

Passa på att handla på bokia...

för anger ni denna rabattkod: HÖSTBOK, slipper ni betala frakten. Så passa på :) Jag köpte precis den blå barnkammarboken på Bokia till Benji.