Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



tisdag 26 augusti 2008

Sång, dans och gnäll


Idag har jag och Benji varit på vår första Babyrytmik. Det var vi, de andra bebisarna och mammorna från vår föräldrargrupp. Det var ganska skoj. Vi sjöng och dansade lite. Visst kände jag mig lite fånig i början men det kändes bättre efter ett tag =) Benjamin verkade tycka om det. Det som känns bäst är att han tycker att min sångröst är världens finaste =) Sen att ingen annan gör det, är en annan sak!!!
Efter sång och dans fikade vi på Boijertz.

I kväll är Benjamin jätte gnällig (om man får säga så). Jag tycker kanske jag börjar ana att där börjar dyka upp en tand. Så det är kanske förklarligt att han är som han är idag. Just nu sitter han i mitt knä och kontrollerar vad jag skriver ;)

Idag kom den efterlängtade gipstavlan från
www.lifestone.com som Benjamin fick i dopgåva av mormor och morfar. Den var väldigt fin, vi blev super nöjda.


Nej nu ska jag se om Benji vill ha mat, sen kanske han somnar och sen får jag förhoppningsvis vila mitt trötta huvud...........

Gnäll oj förlåt jag menade kram från oss... =)