Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



torsdag 9 september 2010

Hihi André stryker gardiner och jag sitter framför datorn..




... det kan man kalla jämnställdhet det ;) Nu har han till och med börjat hänga upp gardinerna här i vardagsrummet. Han blev nog trött på att inget hände. Glad är jag för att jag slipper det, för jag tycker verkligen det är supertråkigt att stryka.


Usch jag skulle nästa kunna tro att jag är gravid igen, sitter och mår illa och har fogvärk. Men jag kan understryka med att jag är INTE gravid :) Alla andra får sin fogvärk i graviditeten jag får den efteråt. Det var likadant efter jag fött Benji. På tal om att föda, så drömde jag inatt att jag skulle föda barn nr 3. Jag kan erkänna att jag kände stark ångest. Jag kommer ihåg att jag sa till läkaren att det bara var 5 månader sedan jag födde sist. Han sa lugnande till mig att det gör inget för jag skulle få ett kejsarsnitt och sprutade in en spruta i ryggen på mig. Haha jaa man kan verkligen drömma märkliga drömmar.




Benji har börjat dagis igen och hon älskar verkligen att vara där. Han har snart gått där i två veckor. Amanda kan nästan sitta själv nu och hon har fått tvä tänder. De är världens goaste ungar .Vet ni jag blir en mera stoltare mamma för varje dag som går :)




Nu ska jag skicka iväg Mandys dop tackort. Jag skickar iväg dem via Postens hemsida. Det är ett väldigt smidigt sätt! Man gör så här: Ladda upp en bild, skriv en text, skriv adressen och betala 17:-. Sen behöver man inte göra mer, skönt tycker jag!




Natti!