Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



onsdag 11 augusti 2010

Åhh tänk om ett dygn hade 48 timmar..




.. så skönt det hade varit. Då hade jag hunnit med så mycket.




Nu sover barnen och jag känner att jag egentligen har så mycket att göra. Tvätta, dammsuga, lägga in biler i fotoalbumet........ med mera...... med mera........... Men nu känner jag faktiskt bara för att slappa. Jag gör nästan aldrig det. Sen Amanda föddes har jag aldrig vilat på dagen, för när barnen vilar om de nu gör det samtidigt passar jag på att göra en massa andra saker som måste göras.


Tänk om Benji hade kunnat gå på sin förskola 3 dagar i veckan och 5 timmar åt gången, så mycket jag hade kunnat hinna med då. Nej nu är det istället 5 dagar i veckan och 3 timmar åt gången. Stress och åter stress känner jag. För inte en chans att jag är pigg att lämna Benji klockan 8:15 om man ammar några gånger på natten. Vi får se hur många dagar Benji är på förskolan nu i höst, för i våras blev det inte många dagar... 5 timmar * 3 dagar i veckan är ett bra alternativ för både barn och förälder. Det alternativet vi har nu är inte bra överhuvudtaget. Barnen kommer inte med i gemenskapen eftersom de inte får vara med och äta.




Idag har vi först fått besök av Pernilla, Hugo och Axel. Jag och Pernilla tog en kaffe och barnen lekte :) Sen ikväll kom min mamma och pappa hit och hälsade på. Benji fick en fotboll som han älskade och han började på direkten att sparka fotboll med morfar :)




Amanda gillar att äta burkmat, idag åt hon morotspuré och drack morotsdricka. Låter mumsigt va? ;) Vi ska nog börja ge henne ersättning på kvällen, eftersom hon har haft många skrikperioder nu de senaste kvällarna. Det känns som jag ammar väldigt mycket både på kvällen och natten. Enligt BVC brukar mjölken tunnas ut på både fett och mineraler när barnet är 4 månader.




Nej nu ska jag slänga mig framför tvn :) KRAAAAM