Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



torsdag 16 oktober 2008

Dido

http://www.youtube.com/watch?v=y95-VipidR0

Idag har vi...


... varit hos Emilia och Mari i Svedala. Det är alltid lika mysigt och kul att träffa dem. Tiden går alldeles för snabbt, tyvärr!!! Vi hann bara med ett besök på Nova i Lund och sen hem till dem och dricka kaffe. Vi hade tid att ta några foton på våra charmtroll också, såklart =) Sen var det dax att åka hemåt. Efteråt hälsade vi på farmor och farfar. Benjamin fick ju visa upp sina fina bissingar =)
Nu ska här sovas, för imorgon är det dax för första dykningen med babysimen.
Godnatt!!!
Kram




Cancerfonden

Igår fick jag en kommentar som berörde mig väldigt mycket..

Här kommer den:
Jag har startat en insamling som under en månad (i morgon) har dragit in närmare 80.000 kr till barncancerfonden. Detta tack vara det engagemang som Madde (som dog för en månad sedan idag) och hennes mamma och pojkvän hadde. Hennes mammas avskedsord.
http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

Jag kan inte förstå varför unga människor som har hela livet framför sig ska behöva sätta sitt liv till den otäcka cancern. Ibland känns det sjukt orättvist. Mina tankar går till alla de drabbade och deras familjer.

Till PC: så otroligt fint av dig att starta en insamling, och självklart vill jag hjälpa till så att den ska komma närmare insamlingsmålet på 100 000 kronor. Här nedan kommer länken för er som vill bidra:
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3