Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



söndag 30 augusti 2009

SOMMAR, SOMMAR Å SOL

Hela denna sommar har jag varit föräldraledig med min älskade Benji. Det har verkligen varit underbart. Denna ledighet behövdes verkligen på grund av att vi hade en hektisk vår, då jag läste in en hel termin på en halv termin. C- uppsats skrivning och en kurs i ekonomi bestod denna halva termin av. Hade jag inte haft André hade jag aldrig klarat av detta. Han ställde verkligen upp för mig. Jag hade inte särskilt mycket tid över till något annat än skolan, därför var denna ledighet mycket viktig för mig för att jag skulle kunna umgås med Benjamin mestadels hela sommaren. Jag har arbetat några dagar i sommar på ett Bemannings och rekryteringsföretag som Personalassistent. Jag tycker det är spännande och intressant att göra intervjuer med mera. Detta arbete är perfekt för mig eftersom jag läser på Personal och arbetslivsprogrammet. Snart är ledigheten slut för på måndag börjar skolan igen men jag har bara en kurs kvar sen är jag färdig Personalvetare, tjohoo. Den 6 november blir den ingen skola mer för mig, i alla fall inte på ett tag J

Jahaja vad har mer hänt i sommar. Benjamin växer och blir större för varje dag som går. Han pratar för fullt, fast jag förstår inte så mycket vad han säger J Frågar vi honom: vad säger Ankan svarar han KVACK KVACK. Vad säger vovven: VOV VOV. Vad säger kossan: MUUUUU MUUU. Bappa betyder lampa, vilket ibland låter som pappa J Mina föräldrars hund heter Nisse och Benjamin älskar honom. Så nu heter alla hundar och gosedjur Nische.

Jag hade så många planer på saker som skulle göras nu när man var ledig nästa hela denna sommar. Jag vet inte vad som hände men jag fick inte gjort så mycket som jag planerat.
Vi har i alla fall varit en hel del i mina föräldrars torp som ligger i Olseröd vid havet, där är helt underbart vackert. Synd bara att det svenska vädret inte är att lita på. Några soldagar blev där i alla fall så det får vi väl nöjda med.

En annan rolig sak som har hänt i sommar är att vi ska bli föräldrar igen om nu allting går som det ska. Enligt ultraljudet är den beräknade födseln den 23 Mars 2010. Det roliga med detta är att Benjis beräknade födsel var den 23 Mars 2008. Så nu har jag gått en fjärde del av graviditeten, hihi J Skriver mer om detta senare!

Jag och Nettan var på Cypern i en vecka vilket var riktigt trevligt och härligt, vi slappade, solade åt och sov. Det roliga var att jag efter några dagar kom på att jag bott på samma hotell för cirka 13 år sedan när jag, mamma, pappa och Mari var där på semester. Det känns som det var igår men tiden går snabbt! Vi bodde i alla fall i Fig tree bay, där är hur bra som helst och stranden vi var på var helt underbar... Skulle inte vara fel med en vecka i värmen snart igen J

Nej nu orkar jag inte skriva mer för denna gång, skriver snart mer om vad som hänt i sommar... Jag ska leta upp en massa kort som är tagna i sommar..

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen eftersom det är första skoldagen efter den långa ledigheten.

Stor kram från Sara Å Benji