Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



torsdag 30 september 2010

Jag är sockerberoende...


... och just nu sitter jag och funderar på vart AKO kola tog vägen?!? Jag har inte sett denna kola på hur länge som helst. Finns den fortfarande? Jag är såå sugen på den med mint smak. Jag fick nöja mig med mentos idag när jag handlade.


Idag var Benji och klippte sig på Hårdesign. Han var jätteduktig och blev supertuff i håret. Han fick till och med blå färg i håret :) Tjejen som klippte honom heter Elisabeth och hon är superduktig på att klippa honom.


Jag och André har köpt Iron Maiden biljetter till konsterten på Ullevi den 1 Juli 2011. Det är egentligen inte mina stora favoriter men de är helt ok, så det ska bli kul :) Mamma och jag ska till Idol när de kommer till Malmö arena, det ser jag också framemot.


Något annat jag och André ska börja göra är att träna. Vi har kommit fram till att vi har inte speciellt mycket egentid sedan vi blev föräldrar. Därför ska det bli skönt att få komma iväg ibland och göra något annat. Så vi får börja kolla upp vilket Gym vi ska välja, vi har trots allt tre stycken gym att välja på här i Höör.


Jag hade tänkt lägga upp lite bilder idag men som vanligt hittar jag inte minneskortläsaren. Nu ska jag köpa några stycken så man hittar ett när man behöver det.


När man har hus finns det alltid saker att göra. På vår 2 do list finns där många saker. Två saker som är högt prioriterade är: 1. Såga i sönder det förbaskade bubbelbadkaret och köpa en duschkabin. 2. Köpa en kondenstummlare och slänga ut frånluftstummlaren.

Vi kommer inte att kunna få ut vårt bubbelbadkar utan att göra någon åverkan på dörr och väggar. Därför får vi såga i sönder det. Åh det ska bli så skönt att kunna duscha utan att stänka ner hela badrummet. Sen håller jag på att bli galen över att vår tummlare dammar ner hela huset. Jag dammar och sen två dagar senare ser det ut som att jag inte dammat på minst en månad. Så en kondenstummlare är efterlängtad.
Nu ska här sovas! God natt! KRAM