Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



lördag 24 juli 2010

Amanda 4 månader idag


Idag blir vår älskade dotter 4 månader. Vad tiden har gått snabbt. Idag har inte varit en bra dag eftersom Benji och Amanda är förkylda. Det har varit mycket gnäll och gråt. Amanda blev förkyld igår och natten till idag var hon vaken mycket. Så just nu känner ja mig ganska sliten och trött. Annars brukar jag vara ganska bortskämd med att hon sover bra.


Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar och grillat, det var jättegott men jag är fullproppad. Jag åt tre kotletter, haha. Amanda testade att äta sin första smakportion hemma hos dem. Hon åt palsternacka med morot. Hon verkade intresserad av smaken och åt några skedar av den. Vi fick även en bra filmsekvens när min pappa skojar med henne och där hon skrattar så härligt :)Annars när vi brukar filma henne brukar hon sluta skratta när vi tar fram kameran och börjar istället studera kameran. :)


Nu skriker Amanda, misstänker att det är dax för att amma. Benji sussar i sin säng, det gör nog jag med snart.


Imorgon blir det packa och tvätta för på måndag bär det av till Kolmården och Stockholm :) Det ska bli härligt med lite semester.
Bilden på Benji, Amanda och mig är tagen av Diana!
Nu ska här sovas. Natti!