Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



torsdag 23 oktober 2008

"Håll dig runt din egen hårfärg!" och "Tänk på din hårfärg på samma sätt som din makeup!"

Jag chattade med skönhetsredaktör Veronica Trajkovski Malheden från tidningen Hennes idag.

Där ställde jag frågan: Vilken hårfärg är "inne" nu i höst/vinter?

För er som är intresserade svarade Veronica:

Hej Sara För ett tag sedan träffade jag den franske hårcoloristen* Christophe Robin när han var på besök i Stockholm. Och trenden för vilka hårfärger vi satsar på just nu drar åt det naturliga hållet. Just nu handlar det mest om naturliga hårfärger och om att förhöja den egna hårfärgen, oavsett om ditt hår är blont, rött eller brunt. Men just nu sägs det att rött är det nya blonda, gärna i varmare nyanser. *Colorist = jobbar med hårfärg och att färga håret på folk. Passar även på att dela med mig av Christophes visdomsord: "Håll dig runt din egen hårfärg!" och "Tänk på din hårfärg på samma sätt som din makeup!"

Äntligen helg...

...är mitt favorit radioprogram. Breitholz och Berg är helt underbart roliga..

http://www.mixmegapol.se/podcast/helg/helg.xml

Oj vad ...




... det var länge sedan jag bloggade. Men jag ska skärpa mig och börja blogga mer igen. Jaha, vad har hänt sedan jag skrev sist? Hmmm, låt mig tänka efter. Jo, i fredags gjorde jag och Benji den efterlängtade dykningen på babysimmet. Eller rättare sagt, jag var inte under vattnet, utan det vara bara Benji denna gång. Men han verkade inte ogilla läget i alla fall, så det kommer i och med det att bli fler dykningar imorgon.

Gud vilket dåligt minne jag har fått alltså, nu sitter jag och funderar över vad vi gjorde i lördags . Åhh, och nu kom jag på det =D I lördags kom min vän Teres hit och var här under dagen, det var trevligt! André var och hjälpte Jimmy och Linda med flytten till deras nya fina hus. Haha, jag avundas honom inte. Hellre slappar jag, usch vad det är tråkigt att flytta. Jag känner mig alltid mest i vägen ändå eftersom jag inte tar de tunga sakerna..

I söndags då ???...

I måndags var jag och Benjamin på Me & I klädesparty hemma hos Jenny och Robin. Jag var bara tvungen att köpa denna super fina plyschjacka till Benjamin:
http://www.meandi.se/sv/produkter/08213003.aspx
Jag gillar deras barnkläder riktigt mycket. Jag ska på ett annat Me & I klädesparty någon gång i November och har redan nu planerat vad jag ska köpa då =)

I tisdags var det Babyrytmik på morgonen. Det är riktigt kul att se att alla barnen i gruppen gillar det.
Jag försöker att alltid sjunga låtarna här hemma för Benjamin sen. Men antingen har jag glömt hela eller halva texten. Så jag hittar alltid på lite texter till sångerna själv och Benjamin verkar digga det i allafall. Han har en favorit och det är Imse vimse spindel. Han blir helt i extas när jag sjunger den och gråtfärdig när jag slutar. Men den texten har jag FAKTISKT lärt mig ;)

Efter babyrytmiken fick vi besök av Emila, Mari, Lukas och Viktoria. Det var superkul att träffa dem alla =) Jag längtar till nästa helg väldigt mycket, eftersom jag och Benjamin ska vara hos Mari och Emilia, precis hela helgen. Det går väl lika snabbt som annars när vi träffas, alltså alldeles för snabbt..

Idag och igår har det inte hänt så mycket. Jag har faktiskt börjat läsa igenom lite litteratur så jag är förberedd inför att börja skolan igen. Oj, ja det är snart bara en vecka tills jag är tillbaka i skolan =)
Jag och Benjamin var och hälsade på min mormor idag. Hon tycker alltid det är lika kul att se honom =)

Nej nu ska jag gå ner och se efter om Benjamin sover!

Kram från Benji & Sara