Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



lördag 20 februari 2010

Oj vad tiden springer iväg....

... jag har inte bloggat på ett tag och jag vet inte om jag kommer att blogga så ofta nu mera. Jag lovar inget. Tycker att tiden inte räcker till när man har ett barn, hur ska det bli med tiden när bebis nummer två kommer. =) Det har hänt en hel del sen jag bloggade sist. Jag tog examen den 6 november, tjohoo nu äntligen är man äntligen "Personalvetare". Längtar tills jag ska börja arbeta efter föräldrarledigheten. Hoppas verkligen på att det finns arbeten lediga då.

Benji min prins blir större och större. Han är en buse som har börjat prata på en hel del. Det är kul nu när man börjar förstå vad han menar! Han blir 2 år den 31 mars. Den 28 mars är beräknad födsel och då kommer han att bli storebror. Han kan ibland peka på min mage och säga bebis, sen vet jag egentligen inte hur mycket han uppfattar att han ska bli storebror. =) Enligt ultraljudet så är där en liten tjej i magen =) Vi ska på ett extra ultraljud nu i dagarna för att se så att hon inte blir allt för stor. Är hon det så blir det kanske igångsättning i vecka 38. Hjälp det är bara två veckor kvar då.

Återkommer snart igen! Ska försöka att blogga lite oftare mellan gångerna!

KRAM Sara & Benji