Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



tisdag 19 augusti 2008

Skulle man inte få mindre rynkor när man var gravid?!?

Tydligen inte för mig i allafall. Jag har aldrig känt mig så här sliten som nu. Jag tycker rynkorna bara blir fler och fler för varje dag som går, usch jag gillar det inte alls. Vissa säger att rynkor kan vara vackert och visst kan det vara så men inte på mig i allafall.
Jag har köpt krämen Boots No7 Time Resisting Day Cream. Jag inväntar nu om den kan ge den påstådda effekt som det sägs dvs att man blir mindre rynkig på fyra veckor. Jag ska hålla er uppdaterade på om den fungerar, om ni är intresserade. Det har varit mycket skriverier om att NO7 krämerna är "the real thing". Egentligen tror jag bara att Botox och restylane är det men man kan inte mer än testa. För jag är trots allt bara en tjej i tjugoårsåldern fortfarande.... iallafall i några månader till =)