Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



söndag 8 augusti 2010

Uppdatering av veckan som gått..


... ja jag ska bli bättre på att blogga. Jag fick en pik av Diana för ett tag sedan, där hon sa skrev du inte att du skulle bli bättre på att blogga :D Haha jaa jag ska försöka :D


Jag tycker det är bra att blogga, det blir som en liten dagbok fast inte så privat dock. Som mamma har jag blivit väldigt glömsk och tankspridd, ibland kan jag nästan bli rädd :) Därför är det bra att ha bloggen att gå tillbaka i och läsa!


I måndags fick vi ett besök av Diana, som kom förbi på en te.


I tisdags passade vi Nathalie och Hampus en stund på morgonen. Benji älskar Hampus, jag tror faktiskt att Benji har Hampus som idol för tillfället :) Amanda var på 4 månaders kontroll på BVC, vi behöver inte vara oroliga för att hon är underviktig. Hon vägde 7700 g. HAHA det vägde Benji när han var 6 månader. :)

På eftermiddagen kom Martin och faster Nettan hit. Vi grillade och tittade på filmen Orphan på kvällen. Filmen var helt ok. Ganska ottäck i alla fall i slutet.


I onsdags var Nettan och Martin här hela dagen. Alltid lika kul när de kommer hit. De får vi göra oftare.


I torsdags var vi hos Benjis och Mandys farmor och farfar i Åkarp. Jag och André passade på att shoppa. jag handlade en del inför ett projekt jag ska göra. Mer berättar jag inte, hihi. Blir det bra får ni se det sen :)


I fredags var vi på en fika hemma hos Ulrika, Gustav och Emil. Det var trevligt. Benji och Emil är lika gamla. Vi träffades genom föräldrargruppen via BVC. Hihi de ville hela tiden ha samma saker som den andra hade när när de lekte.


Igår gjorde vi inte så mycket på dagen. På kvällen blev vi överbjudna till våra kära grannar Lotta och Johan på grillning. Deras döttrar skulle bada i deras pool och det ville Benji med. Hihi han blev riktigt exalterad. Han är verkligen ett vattendjur, han doppade huvudet flera gånger och blev inte rädd. :)


Idag var vi på besök hos Linda, Jimmy och Lily i Skurup. De bjöd på god mat. Så kul att träffa dem. Lily har minsann redan börjat gå och hon är bara 10 månader :) På väg till Skurup stannade vi till på vägen hemma hos Diana, Pontus, Hampus och Nathalie. De har flyttat nyligen från Höör. När vi körde in på uppfarten till deras hus sken Benji upp som en sol och sa: HAMPUS :)


Nu ska jag slänga mig framför tvn och käka chips med dippa. :) Inte nyttigt, jag vet ;) Men imorgon blir det andra tag.


KRAAM