Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



söndag 17 augusti 2008

Hej ville bara berätta att mitt namn är JOPPE!!!


Tack Mari & Emilia för en mysig helg =)


Ikväll kom vi hem från Svedala. Det har varit supertrevligt och mysigt att umgås med Mari och Emilia tycker jag och Benji.


Det är så kul för Emilia och Benjamin har börjat upptäcka varandra. De kan väcka underbara leenden när de tittar på varandra. Det är verkligen härligt att se. Man kan titta på de små underverken i oändlighet. Det ska bli spännande att följa äventyren kompisarna Emilia och Benjamin kommer att få tillsammans i den underbara framtiden!


Igår när vi kom till Svedala åkte vi till Trelleborg och gick lite rundor där. Trelleborg är faktiskt en mysig stad, tycker jag. När vi var där gick min tanke till min helt underbara Farmor som bodde i Trelleborg innan hon dog 2003. Jag saknar dig mycket farmor.


Idag var vi en sväng inne i Malmö innan André kom och hämtade oss. När vi kom hem åt Benji gröt och badade. Tro det eller ej men han somnade redan klockan 20:30 =)


Nej nu blir det hoppa i säng.


Kram


Sara & Benji