Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



måndag 4 oktober 2010

Jag är ingen TV-shopaholic men...

... jag har faktiskt köpt en H2O Ultra Mop och den fungerar :) Jag testade den nu ikväll för första gången i vardagsrummet och så rent och fint vårt golv blev.

Igår var vi en runda på Söderåsens Nationalpark! Så underbart vackert där är. Haha visste inte att här fanns sådana ställen här i Skåne. Vi tog foton och jag ska lägga upp dem så fort jag kan!

Jag har precis tittar på NewYork fruar på Tv3. Vem är den där Gunilla?!? HJÄLP säger jag bara!

Nej nu ska jag sova! KRAM

Pampers Active Fit

Som Buzzador har jag fått äran att testa Pampers Active Fit:!  Eftersom jag fortfarande har två blöjbarn är det hur bra som helst att denna blöja fungerar till både Benji & Mandy! Denna storlek jag testade var avsedd för Amanda. Blöjan är betydligt mycket tunnare än de vanliga blöjorna som finns på marknaden. Det bästa är att den håller Amandas hud fortfarande lika torr som med en vanlig blöja. Dessutom är utseendet på blöjan hur gulligt som helst! Så den här blöjan kan jag varmt rekommendera till andra föräldrar!