Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



onsdag 20 oktober 2010

Åh se det snöar..

och se det snöar det var väl roligt hurra! Eller inte! :) Förhoppningsvis är snön borta imorgon när vi vaknar! Godnatt! Kram :)

Här är mitt älskade städredskap :)

Mys med Amanda idag

Idag är Benji hos farmor och farfar i Åkarp. Så det är bara jag och Mandy som är hemma. Dagen började med ett besök av Monika. Alltid lika kul att träffa Monika. Jag och Monika lärde känna varandra när vi läste till personalvetare. Resterande dag har det bara varit mys med Amanda.

Benji har fått en stor säng nu. Innan hade han spjälsäng. Från att vi har haft en väldigt lätt läggningsrutin här hemma har denna blivit svårare. Innan kunde vi läsa en saga för honom och han drack sin välling. När sagan var slut, fann han sig i det och sa gonatt puss :) Nu vill han att vi ska läsa flera sagor och sen ska vi vara där tills han har somnat. Sen har han vaknat flera gånger på kvällen och natten. Slutar med att han sover hos oss. :) Men förhoppningsvis är vi inne i rutinen snart igen. På tal om sagor är jag så förtjust i den vita Barnkammarboken. Allt som inte var sång i den boken läste jag för Benji igår :)

Nu sitter jag och väntar på att det ska sluta regna så jag och Mandy kan komma ut i den friska luften. Haha jag har varken någon regnkappa eller några gummistövlar. Kanske skulle vara bra att införskaffa det när man bor i Sverige och är småbarnsförälder.

KRAAM