Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



söndag 17 oktober 2010

En mysig helg...

... har vi haft. I fredags åkte våran älskade Benji med mormor och morfar till deras torp. Han skulle vara där tills idag. Jag och André hade idolkväll med massor av godis :) Jag säger heja heja Jay, Olle och Linda!!!

I går förmiddag åkte jag, André och Mandy till Ikea för att köpa en säng till Benji. Efter vi varit där åkte vi hem och då kom Nettan och Martin hit. Vi beställde verkligen jättegod mat från Jernkällaren, det var grillad fläskfilé!

Haha i morse ringde telefonen. Det var vår granne som ringde för att berätta att någon hade stulit vår soptunna och den stod på en annan gata. Så André gick och hämtade den. Åååhhh vad jag älskar detta höstväder. Nettan och Martin som sov över följde med ut på en härlig promenad.
Benji kom hem i eftermiddags, som jag saknat honom. Han var överlycklig för han hade fått en eldriven fyrhjulsmotorcykel av mamma och pappas grannar uppe i torpet. Det var verkligen jättesnällt utav dem.
Jimmy, Linda och Lily kom hit i eftermiddags och då käkade vi tacos. Benji och underbara Lily lekte jättebra ihop. :)
Nu sover Benji i sin nya säng. Han kändes varm nu ikväll så vi tog tempen på honom. Den var 38,2 grader så det blir ingen förskola imorgon för honom.

Här kommer lite bilder som min vän Diana tagit. Hon är verkligen en jätte duktig fotograf!!!








Sov gott! KRAM