Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



söndag 15 augusti 2010

Jag har inte skrivit på ett tag..

KISSEN som var på besök idag :)








Mandy åker minsann BÅÅÅÅÅÅÅT hon med



Benji glad för att han ska åka BÅÅÅÅÅÅT




.. men detta har vi gjort:



I torsdags åkte Benji och Mandy båt för första gången i deras liv. Benji verka gilla det. Vi åkte mellan Helsingborg-Helsingör. Nettan och Martin följde också med. Vi vandrade runt i Helsingör och käkade en hur god middag som helst. Hmm om jag minns rätt så heter det Hakkebiff, men jag kan ha fel :) Helsingör är iaf en mysig liten stad.



I fredags hände inte så mycket, det är faktiskt riktigt underbart skönt att ha sådana dagar med.



I lördags kom min kära, goa och nära vän Jessica hit. Alltid lika roligt att träffa henne, vi har alltid massor av saker att prata om. Vi måste verkligen bli bättre på att ses.



Idag gick jag, Benji, Pernilla och Hugo upp till Höörs Marknad. Ingen speciellt rolig marknad men en trevlig promenad blev det :)



Benji var ute och lekte i trädgården idag när jag gjorde middag. Plötsligt springer han in i köket och skriker KISSE och in i köket springer världens sötaste katt och sen rakt in under vår soffa i vardagsrummet. Efter ett tag fick vi tag på den och kunde släppa ut den igen. :) Men såå söt den var!




Hihi Amanda älskar verkligen sin storebror. Varje gång han busar med henne eller det räcker nästan bara att han är i rummet så lyser hon upp som en sol. Hon skrattar så hjärtligt åt honom. Jag smälter när jag ser det, åhhhhhhh vad jag älskar mina barn :)



Jag ser framemot morgondagen för då ska vi åka och hälsa på min vän Camilla och hennes söta dotter Isabelle :) Det ska bli skoj!



Ja då säger jag godnatt & Kraam