Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



onsdag 10 september 2008

Varför.....

Livet är verkligen bra orättvist. Jag kan inte förstå varför en tjej i ung ålder får sätta sitt liv till på grund av den fruktansvärda Cancern?? Det är helt OFATTBART.

Jessica min vän jag beklagar verkligen din sorg över din vän Rebecca.

Mina tankar går till de sörjande.

Nu ska jag vara med och besegra cancern
http://www.cancerfonden.se/

Vad trött jag är...

...på att lyssna på människor som tror att de kan sjunga.. Hallåå, varför är man med i Idol när man sjunger sjukt illa. JAG SKÄMS på deras bekostnad.. Men vad glad man blir när man ser talanger som Anna Bergendahl, hon var verkligen värd alla komplimanger som juryn gav. Så DUKTIG hon är MASSOR med++++++++ till henne.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666

På tal om Anna var där en annan Anna om sjöng i IDOL 2006
http://www.youtube.com/watch?v=M-QbTGRuwmw Hon var en IDOL, eller inte?? Ni avgör själv ;)

Nej, nu ska jag sova för jag är trötter idag. Benjamin har varit vaken hela dagen känns det som. Går jag inte och lägger mig snart, kommer jag att ångra mig imorgon när Benjamin vaknar klockan 05:00.

Imorgon ska jag klippa mig och färga håret, det ska bli så SKÖNT, ja verkligen!!!

KRAM