Välkommen till min blogg










Mitt namn är Sara och jag är en stolt mamma till min son Benjamin som är 2 år och min dotter Amanda som är 7 månader. Jag är 31 år och bor i södra delen av Sverige, det vill säga Skåne.



Jag kommer att blogga om många olika saker som har hänt i mitt liv och om saker som sker.



Att blogga är riktigt kul, fast jag har inte varit så aktiv på sistonde. Nu ska jag bli bättre på det och börja blogga en massa igen. Jag hoppas att ni kommer att tycka det är lika roligt och intressant att läsa den...



Jag är utbildad färdig personalvetare. Men för tillfället är jag föräldrarledig för Amanda. Men i Mars 2011 ska jag åter ut på arbetsmarknaden. Vilket jag kan längta till även om jag njuter av att vara hemma med barnen.







Skulle vara kul om ni vill kommentera =)







Vi hörs!!







Massa kramar







Sara mamma till Benji & Amanda



fredag 15 augusti 2008

Min absoluta favorit, Miss Li

Kolla in och lyssna! Hon är helt underbar, jag gillar hennes röst starkt!

http://www.youtube.com/watch?v=KMRQ6mwqYo8

Söt nalle va? ;)


Idag hade mamma med sig en nalle hit, som jag hade när jag var liten. Förslag på vad vi kan kalla den? :D

Mums vad det är gott med gröt!!!


Idag har vi passat på att vara ute i det soliga vädret. Får passa på att få lite bränna i det svenska sommarvädret, för här är inte en solig utlandssemester i sikte. Fast vi skulle vara i behov av det. Det får istället bli brun utan sol =D


Idag har Benjamin ätit gröt för första gången och gissa vad, Han gillade det SKARPT. Jag köpte Sempers Majs och havre gröt. Han blev sur när han inte fick gröten tillräckligt snabbt, det var en stor HIT!!! Så det ska vi fortsätta med. Tyckte det var kul att han gillade det så mycket. Som ni ser på bilden blev det ganska kladdigt, haha.


Ikväll kom mormor på besök, vi gick ut en sväng och sen åt vi tacos =)


Imorgon ska vi till Svedala, det ska bli så kul!!!


Vi hörs!


Kram Sara & Benji